Lerobbant az autó? Nem kell a pánik! Tudjuk a megoldást, segítséget nyújtunk Önnek! Állunk rendelkezésére!Autómentés Dunakeszi, Autómentő Ügyelet 0-24 óráig - Hívjon minket!


Szolgáltatóink fél órán belül állnak rendelkezésére, vállalják:

További Szolgáltatások:


ÁRAK:


Fontos tisztázni a meghibásodás illetve a baleset körülményeit! Éppen ezért végleges árak mindig az adott helyzettől függnek, és az autómentőssel folytatott telefonos megbeszélés tárgyát képezik! Hívjon minket, hívja szolgáltatóinkat, ha gyorsan segítségre van szüksége! Megbízható szakmai tudással, tapasztalt szakembereink azonnal indulnak a helyszínre és segítségére sietnek.Miért jó az "Okos" Keresőt használni? 

Szolgáltatásaink egyike a GPS helymeghatározó modul amely pillanatok alatt segít a jármű vagy az Ön helyzetének meghatározásában, így nagyban segíti az autómentést! Különösen nagy segítség az autópálya vonalán fellépő problémáknál! A non stop kereső mindkét oldal számára számos előnnyel jár, így megéri élni vele. Ha eddig még nem használtad, érdemes adni neki egy esélyt, ha bajban vagy, biztosan nem fogsz csalódni. Használatával az árak nem szállhatnak el.

Ha az autó lerobban illetve baleset történik, akkor a többség általában úgy bepánikol, hogy azt se tudja kit hívjon, mit csináljon. Ha sikerül megőriznie hidegvérét vagy lecsillapodni, akkor hamar rájön az illető, hogy autómentőre lesz szüksége. Az ember ekkor böngészni kezdi az autómentőket és találomra hív egyet. Gyakran a hívás során derül ki, hogy az autómentős azon a területen nem vállal mentést. Így a keresés folytatódik tovább. A tapasztalt autósok tudják, hogy a legegyszerűbb, ha okos rendszerünket választják baj esetén. A pórul járt sofőr ingyen jut információhoz, hogy hol található a hozzá legközelebb eső autósegély szolgáltató, ennek köszönhetően közvetlenül velük tudja felvenni a kapcsolatot. Mivel a legközelebbi autómentő siet a bajba jutott autós segítségére, ezért ez egy meglehetősen költséghatékony rendszer. Az autómentő rendszer a biztosíték arra, hogy az árak ne szálljanak el, mivel a lehetőség adott, hogy az autós több megadott szolgáltatótól is ajánlatot kérjen. A rendszer használata alapvetően ingyenes. A sofőr megtekintheti az autómentők telephelyeit, valamint távolsági sorrendben listázza őket. Bármi kérdése van vagy segítségre van szüksége, hívjon minket bátran bármely nap!És még valami - Egy Jó Tanács:

Balesethelyzetekben éppen úgy, mint a biztonsági öv nélkül ücsörgő utas, a nem rögzített háziállat is növelheti az elszenvedett károkat. Sokszor hozzáértőnek gondolt személyek azt javasolják kutyák esetében, hogy a pórázt egyszerűen csukjuk oda az csomagtérajtó alá és le van tudva a probléma. A kutya ugyan rögzítve lesz, de balesetnél súlyos sérüléseket szenvedhet el, hiszen a nyakánál van odakötve az autó belsejébe. Léteznek kimondottan erre a problémára kifejlesztett biztonsági övcsattal ellátott hámhoz csatolható pórázok. Kistestű kedvenceinket célszerű hordtáskában vagy kisállat-szállító dobozban utaztatni, amit letehetünk a padlóra, vagy az egyik székhez biztonsági övvel odacsatolhatunk. 

 

Autósegély

Non-stop Autómentés Dunakeszi Autómentő 24H

Art der Dienstleistung:

Pannendienst

Tarif:

  • 1 HUF / km
premise.position.text
Pozíció megadása

Vorstellung des Standortes:

Cégünk: Megbízható autómentés Személyautó, Kisteherautó és Furgon Munkagép mentés autószállítás Pest Megye, Budapest, Fót és Göd körzetében non-stop! Autó vagy akár furgon mentés-szállítás, bikázás vagy akár helyszíni javítás egész Európában. Sérült gépjárművek szállítása. Azonnali kiszállás félretankolás esetén. Hívj minket a nap bármely órájában. Autópálya Autómentés területén is komoly tapasztalattal rendelkező cég, hogy önnek ne fájjon a feje!

Nehmen Sie Kontakt mit dem Standort auf!

Maschinen, Werkzeug

Egal mit welchem Fahrzeug Sie in Not geraten, wir haben die Lösung! Wählen Sie nach Ihrem Wunsch!

Autószállító tréler

Személyautó és Furgon mentés-Szállítás non-stop! Három trélerrel állunk a megrendelők szolgálatára

Für Firmen

Position der Abschleppwagen sofort sichtbar
Unfassbar schnelle und einfache Dienstleistung
Niedrige Monatsgebühren
Gratis Beratung

Für Privatkunden

Schnelle Hilfe egal wo, egal wann
24/7 Pannendienst
Keine extra Kosten
Einfache, schnelle Kommunikation mit dem nächstgelegenen Pannendienst