Lerobbant az autója? Hívjon minket, állunk rendelkezésére!


Autómentés Felsőfokon Magyarországon az alábbi helységek és kerületek környékén:

Halásztelek - Szigetszentmiklós -Soroksár - Szigethalom - TaksonySzolgáltatások:


Szolgáltatásaink egyike a GPS helymeghatározó modul amely pillanatok alatt segít a jármű vagy az Ön helyzetének meghatározásában, így nagyban segíti az autómentést! Különösen nagy segítség az autópálya vonalán fellépő problémáknál! Tapasztalattal rendelkező szolgáltatóink Pest megye területén segítségére sietnek, és biztonságban elszállítják autóját vagy a helyszínen elvégzik a szükséges gyorsszervizt és akár azonnal folytathatja útját.

„POZÍCIÓ MEGADÁSA”


További szolgáltatók - Autómentő Szigethalom Autószállítás Nemzetközi Autómentés - minden esetben, kattints ide!

Miért jó az Autómentő Keresőt ? - Kedvező árak, gyors megoldás

Az Autómentő Kereső mindkét oldal számára számos előnnyel jár, így megéri élni vele. Ha eddig még nem használtad, akkor érdemes adni neki egy esélyt, ha bajban vagy, biztosan nem fogsz csalódni. 

Ha az autó, kisteherautó, furgon lerobban az autópályán vagy baleset történik, akár éjjel akár nappal. Akkor a többség általában úgy bepánikol, hogy azt se tudja kit hívjon, mit csináljon. Ha sikerül megőriznie hidegvérét vagy lecsillapodni, akkor hamar rájön az illető, hogy autómentőre lesz szüksége. Az ember ekkor böngészni kezdi az autómentőket és találomra hív egyet. Gyakran a hívás során derül ki, hogy az autómentő azon a területen nem vállal mentést. Így a keresés folytatódik tovább. A tapasztalt autósok tudják, hogy a legegyszerűbb, ha az Autómentő Keresőt választják baj esetén. A pórul járt sofőr ingyen jut információhoz, hogy hol található a hozzá legközelebb eső autómentő, így közvetlenül velük tudja felvenni a kapcsolatot. Mivel a legközelebbi autómentő siet a bajba jutott autós segítségére, ezért ez egy meglehetősen költséghatékony rendszer. Az autómentő rendszer a biztosíték arra, hogy az árak ne szálljanak el, mivel a lehetőség adott, hogy az autós több szolgáltatótól is ajánlatot kérjen. A kereső alapvetően ingyenes. A sofőr megtekintheti az autómentők telephelyeit, valamint távolsági sorrendben listázza őket. A szolgáltatók fél órán belül megkezdhetik az autómentést!

Autómentő 0-24 SOS M5 M0

Autómentés Szigethalom Autómentő Autószállítás 024

  • Standort: Autómentés Szigethalom
  • Adresse: 2300 Ráckeve, Petőfi S 23
  • Telefon: +36307687916
  • E-Mail Adresse: Automentom0m5@citromail.c

Art der Dienstleistung:

Pannendienst

Tarif:

  • 1 HUF / km
  • 0.7 EUR / km
  • 0.75 USD / km
  • 0.65 CHF / km
premise.position.text
Pozíció megadása

Vorstellung des Standortes:

Teremgarázsból mélygarázsból való autómentés autószállítás sem okoz akadályt! Hajó, csónak és motor szállítást is vállaljuk . Az autómentő egy Mitsubishi Pajero és egy 5 m hosszú 2.1 m széles hidro platos 3000 kg össztömegű szerelvény. Autószállítás, Autómentés: minőség a szakmában!

Nehmen Sie Kontakt mit dem Standort auf!

Maschinen, Werkzeug

Egal mit welchem Fahrzeug Sie in Not geraten, wir haben die Lösung! Wählen Sie nach Ihrem Wunsch!

Für Firmen

Position der Abschleppwagen sofort sichtbar
Unfassbar schnelle und einfache Dienstleistung
Niedrige Monatsgebühren
Gratis Beratung

Für Privatkunden

Schnelle Hilfe egal wo, egal wann
24/7 Pannendienst
Keine extra Kosten
Einfache, schnelle Kommunikation mit dem nächstgelegenen Pannendienst