Megbízható autószállítás autómentés Békés megye területén és vonzáskörzetében az Autómentő KeresővelSzolgáltatásink:
Tippek:
Balesethelyzetekben éppen úgy, mint a biztonsági öv nélkül ücsörgő utas, a nem rögzített háziállat is növelheti az elszenvedett károkat. Sokszor hozzáértőnek gondolt személyek azt javasolják kutyák esetében, hogy a pórázt egyszerűen csukjuk oda az csomagtérajtó alá és le van tudva a probléma. A kutya ugyan rögzítve lesz, de balesetnél súlyos sérüléseket szenvedhet el, hiszen a nyakánál van odakötve az autó belsejébe. Léteznek kimondottan erre a problémára kifejlesztett biztonsági övcsattal ellátott hámhoz csatolható pórázok. Kistestű kedvenceinket célszerű hordtáskában vagy kisállat-szállító dobozban utaztatni, amit letehetünk a padlóra, vagy az egyik székhez biztonsági övvel odacsatolhatunk.

A biztonsági óvintézkedések mellett a higiéniát is tartsuk szem előtt. Házikedvenceink alá terítsünk pokrócot, melyeket a hátsó és első fejtámlákhoz rögzíthetünk is, így felfogható a szőr és a nyál nagy része.

Ha van módunk nagyobb testű kutyánkat a csomagtartóban elhelyezni, érdemes őt egy ráccsal elválasztani az utastértől, vészhelyzet esetén így biztosan nem fog az utasok közé csapódni. Lehetőség szerint akár mi magunk is készíthetünk számukra ketrecet vagy utazóládát, amely maximális biztonságot nyújt a csomagtartóhoz rögzítve.

Ne felejtsük el házikedvenceink alapvető igényeit sem! Hosszabb utazás esetén vigyünk számukra elegendő vizet, pár óránként pedig sétáltassuk meg őket. A tűző napon egyetlen percre se hagyjuk őket a zárt kocsiban, ez életveszélyes!

S&R Bt.

0-24 Autómentő Non-Stop Autómentés Gyula

  • Standort: Car-Pótlás Autómentés
  • Adresse: 5600 Gyula, Külterület 44-es főút 134.km
  • Telefon: +36309388398
  • E-Mail Adresse: carpotlas@t-online.hu

Art der Dienstleistung:

Pannendienst

Tarif:

  • 1 HUF / km
premise.position.text
Pozíció megadása

Vorstellung des Standortes:

A telephely Békés Megyében Gyulán található NON-Stop autómentés ügyelettel! Közel 25 év tapasztalattal rendelkezünk az autómentés körében. Hidroplatós ,gépjárművel 6,5 t ig személy,furgon ,teherautó mentése szállítása. Autómentés jó áron profiktól!

Nehmen Sie Kontakt mit dem Standort auf!

Maschinen, Werkzeug

Egal mit welchem Fahrzeug Sie in Not geraten, wir haben die Lösung! Wählen Sie nach Ihrem Wunsch!

Für Firmen

Position der Abschleppwagen sofort sichtbar
Unfassbar schnelle und einfache Dienstleistung
Niedrige Monatsgebühren
Gratis Beratung

Für Privatkunden

Schnelle Hilfe egal wo, egal wann
24/7 Pannendienst
Keine extra Kosten
Einfache, schnelle Kommunikation mit dem nächstgelegenen Pannendienst