Használati utasítás az Autómentő Keresőhöz

 

Lerobbant az autó vagy nem indul? Autómentőre van szüksége? Nem kell pánikolni: Segítünk!Jelenleg, a

Doszpod Roland Autómentés Dunaújváros

 

szolgáltató oldalán vagy. Tevékenysége főként: futómű sérült autók szállítása, műszaki mentés, autómentés autószállítás. Ha a dunaújvárosi szolgáltató megfelel a keresésednek, akkor tudtok a továbbiakban egyeztetni. Ha nem elérhető, vagy mást keresel akkor kattints a

„POZÍCIÓ MEGADÁSA”

gombra, majd add meg a helyzetedet! Ha bármi hibával, vagy problémával találkozol, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!


Az alábbiakban egy rövid útmutatót adunk azoknak aki bajba kerültek autójukkal vagy éppen egy előre tervezett autószállítást akarnak megtervezni, de nem jártasak annyira a weboldalak használatában...

 

 

További Non-Stop Autósegély Dunaújvárosban Budapesten és Pest megye környékén is : négyféleképpen tudsz keresni a gondodra megfelelő megoldást:

 

  1. Görgess lefelé a Főoldalon, vagy kattints ide! Egyszerűen csak rákattintasz a városok listájánál a megfelelőre. Ekkor az adott városban lévő szolgáltatók jelennek meg távolsági sorrendben.

 

  1. A városok listája alatt a GPS gombra kattintva megadod a helyzeted, és ekkor tőled távolsági sorrendben megkapod meg az autósegély szolgálatok listáját.

 

  1. Vagy beírod a pontos címet ahová vagy ahonnan autómentő szolgáltatást szeretnél rendelni.


  2. Az „Partnereink” menüpontban pedig lehetőséged van név szerint keresni a szolgáltatók között .Mindenre van megoldás az oldalon. A Blog menü alatt sok okosság van az autómentéssel kapcsolatban, érdemes olvasgatni és kipróbálni az adott helyzeteket. Probléma esetén, ha szüksége van segítségre, hívjon minket bátran! Minden problémáját megoldja az Okos Kereső rendszer! Olcsó autómentés árak tekintetében hívja szolgáltatóinkat!

Doszpod Roland

Autómentő Dunaújváros Autómentés

  • Standort: Doszpod Roland
  • Adresse: 7020 Dunaföldvár, Irinyi János utca 65.
  • Telefon: +36702179603
  • E-Mail Adresse: andi60313@gmail.com

Art der Dienstleistung:

Pannendienst

Tarif:

  • 1 HUF / km
premise.position.text
Pozíció megadása

Vorstellung des Standortes:

Autómentő Dunaújváros. Műszaki mentés karambolos autók szállítása, kedvező árak. Minden gondját megoldjuk akár Budapesten és Pest Megye környékén is. Kiszállási alapdíjunk (hétköznaponként nyitvatartási időben): 25.000 Ft Hétköznap (17 órától 22 óráig) kiszállási díjunk: 30.000 Ft. Hétköznap (22 órától 8 óráig) kiszállási díjunk: 40.000 Ft Hétvégi alapdíjunk (8 órától 22 óráig): 40.000 Ft Hétvégi alapdíjunk (22 órától reggel 8 óráig): 50.000 Ft Távolsági díjunk: 150 Ft/kilométer Autómentés olcsón Budapest és Dunaújváros környékén. Hívjon minket ha segítség kell!

Nehmen Sie Kontakt mit dem Standort auf!

Maschinen, Werkzeug

Egal mit welchem Fahrzeug Sie in Not geraten, wir haben die Lösung! Wählen Sie nach Ihrem Wunsch!

Für Firmen

Position der Abschleppwagen sofort sichtbar
Unfassbar schnelle und einfache Dienstleistung
Niedrige Monatsgebühren
Gratis Beratung

Für Privatkunden

Schnelle Hilfe egal wo, egal wann
24/7 Pannendienst
Keine extra Kosten
Einfache, schnelle Kommunikation mit dem nächstgelegenen Pannendienst