Lerobbant az autója? Hívjon minket, állunk rendelkezésére!

Autómentés Felsőfokon Magyarországon az alábbi helységek és kerületek környékén:

Halásztelek - Szigetszentmiklós -Soroksár - Szigethalom - Taksony

Tapasztalattal rendelkező szolgáltatóink Pest megye területén segítségére sietnek, és biztonságban elszállítják autóját vagy a helyszínen gyorsan elvégzik a szükséges gyorsszervizt és akár azonnal folytathatja útját.Szolgáltatások:


Szolgáltatásaink egyike a GPS helymeghatározó modul amely pillanatok alatt segít a jármű vagy az Ön helyzetének meghatározásában, így nagyban segíti az autómentést! Különösen nagy segítség az autópálya vonalán fellépő problémáknál!

„POZÍCIÓ MEGADÁSA”


További szolgáltatók - Autómentő Dunaharaszti Autószállítás Nemzetközi Autómentés - minden esetben, kattints ide!

Miért jó az Autómentő Keresőt ? - Olcsó árak, gyors megoldás

A non-stop Autómentő Kereső mindkét oldal számára számos előnnyel jár, így megéri élni vele. Ha eddig még nem használtad, akkor érdemes adni neki egy esélyt, ha bajban vagy, biztosan nem fogsz csalódni. 

Ha az autó, kisteherautó, furgon lerobban az autópályán vagy baleset történik, akkor a többség általában úgy bepánikol, hogy azt se tudja kit hívjon, mit csináljon. Ha sikerül megőriznie hidegvérét vagy lecsillapodni, akkor hamar rájön az illető, hogy autómentőre lesz szüksége. Az ember ekkor böngészni kezdi az autómentőket és találomra hív egyet. Gyakran a hívás során derül ki, hogy az autómentő azon a területen nem vállal mentést. Így a keresés folytatódik tovább. A tapasztalt autósok tudják, hogy a legegyszerűbb, ha a megbízható Autómentő Keresőt választják baj esetén. A pórul járt sofőr ingyen jut információhoz, hogy hol található a hozzá legközelebb eső autósegély, így közvetlenül velük tudja felvenni a kapcsolatot. Mivel a legközelebbi autómentő siet a bajba jutott autós segítségére, ezért ez egy meglehetősen költséghatékony rendszer. Az autómentő rendszer a biztosíték arra, hogy az árak ne szálljanak el, mivel a lehetőség adott, hogy a sérült vagy meghibásodott autó gazdája több szolgáltatótól is ajánlatot kérjen. Az autósegély kereső alapvetően ingyenes és megoldja önnek minden gondját. A sofőr megtekintheti az autómentők telephelyeit, valamint távolsági sorrendben listázza őket. A szolgáltatók fél órán belül megkezdhetik az autómentést!

Autómentő 0-24 SOS M5 M0

Autómentő Autómentés Dunaharaszti Non Stop Autószállítás

  • Standort: Dunaharaszti
  • Adresse: 2300 Ráckeve, Petőfi S 23
  • Telefon: +36307687916
  • E-Mail Adresse: Automentom0m5@citromail.h

Art der Dienstleistung:

Pannendienst

Tarif:

  • 1 HUF / km
premise.position.text
Pozíció megadása

Vorstellung des Standortes:

Sérült vagy meghibásodott gépjárművének az autómentés helyszínéről a kért helyszínre történő elszállításával egy időben a kieső napokra bérlési lehetőséget biztosítunk. A kiállás során a bérelt járművet a helyszínre szállítjuk, hogy Ön úti célját elérje. Autómentés belföldön és külföldön! Hozom-viszem szolgáltatás! Dunaharaszti autószállítás!

Nehmen Sie Kontakt mit dem Standort auf!

Maschinen, Werkzeug

Egal mit welchem Fahrzeug Sie in Not geraten, wir haben die Lösung! Wählen Sie nach Ihrem Wunsch!

Für Firmen

Position der Abschleppwagen sofort sichtbar
Unfassbar schnelle und einfache Dienstleistung
Niedrige Monatsgebühren
Gratis Beratung

Für Privatkunden

Schnelle Hilfe egal wo, egal wann
24/7 Pannendienst
Keine extra Kosten
Einfache, schnelle Kommunikation mit dem nächstgelegenen Pannendienst