Használati utasítás a non-stop Autómentő Keresőhöz - Kedvező autómentés árak

 

Lerobbant a jármű? Megtaláltad amit akartál? Ha nem akkor segítünk! Kiérkezés 20-30 perc!

 

Jelenleg, az

AK Autósegély

oldalán jársz. Fő tevékenysége: autópálya autómentés, sérült jármű műszaki mentés, szállítás Budapest - Gyöngyös - Pásztó illetve Heves megye terletén. Ha a gyöngyösi autósegély szolgáltató megfelel a keresésednek, akkor tudtok a továbbiakban egyeztetni. Ha nem elérhető, illetve ha mást keresel akkor kattints a

„Helymeghatározás GPS koordináták alapján”

gombra, majd add meg a helyzetedet! Ha bármi hibával találkozol, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!

Autómentés Gyöngyös non-stop Autómentő Autószállítás egyszerűen : négyféleképpen tudsz keresni a gondodra megfelelő megoldást:

 

  1. Görgess lefelé a Főoldalon. Egyszerűen csak rákattintasz a városok listájánál a megfelelőre. Ekkor az adott városban lévő szolgáltatók jelennek meg távolsági sorrendben.

 

  1. A városok listája alatt a GPS gombra kattintva megadod a helyzeted, és ekkor tőled távolsági sorrendben megkapod meg az autósegély szolgálatok listáját.

 

  1. Vagy beírod a pontos címet ahová vagy ahonnan autómentő szolgáltatást szeretnél rendelni.


  2. „Partnereink” menüpontban pedig lehetőséged van név szerint keresni a szolgáltatók között.Mindenre van megoldás az oldalon. A Blog menü alatt sok okosság van az autómentéssel kapcsolatban, érdemes olvasgatni és kipróbálni az adott helyzeteket. Hívjon autómentőt a rendszer segítségével, vagy keressen minket telefonon!Tipp: Megbíztató források a biztonságos mentésért

Milyen autómentőt hívjak, ha baj van?

 

Hazánkban sajnálatos módon egyre inkább elterjednek olyan autósegély szolgáltatók, melyek nem rendelkeznek a megfelelő engedélyekkel. Ezért a biztonságos mentésre szeretnénk felhívni az autósok figyelmét.

A szakmában a szabályok szerint dolgozó vállalkozásoknak számos előírást be kell tartania, például járműparkját és eszközeit köteles rendszeresen átvizsgálni és karban tartani, ezen kívül számos vizsgán is meg kell felelniük a szállító autóknak. A telephely fenntartása és az útdíjak is jelentős költségtöbbletet jelentenek. Ezeket kikerülve a magyar utakon sajnos egyre több autótulajdonos próbál autómentőként érvényesülni. Általában személyautóval vagy esetleg kisteherautóval érkeznek a mentés helyszínére, sok esetben nem ismerik a szakszerű szállítás technikáját. Magyarországon éppen ezért egyre gyakrabban hallani tréleres balesetekről, szállítás közben sokszor fel is borulnak a hibásan összetákolt szerkezetek miatt.

A jogszabály szerint műszaki hibás vagy sérült autó mentésénél nem kötelező a hivatalos engedély, így a feketén dolgozó szervezetek ellen jogi úton nem lehet szinte semmit tenni. Bajbajutott sofőrként ne essünk pánikba, hanem gondoljuk át lehetőségeinket. A hiteles vállalkozók rendelkeznek a közlekedési hatóság által kibocsátott engedéllyel, a sofőr pedig mindig magánál tartja tehergépjárműre szóló jogosítványát és pályaalkalmassági minősítését. Autómentőt B kategóriás jogosítvánnyal is lehet vezetni, ha az össztömeg nem haladja meg a 3,5 tonnát. Ha a mentés során a súlykorlát fölé lépünk és trélert is szeretnénk csatlakoztatni, E kategóriás jogosítvány szükséges. Fuvarlevél kitöltése is kötelező, amelyen szerepelnie kell az árutovábbítás jellegét, a jármű rendszámát és a sofőr nevét. Ne essünk abba a hibába, hogy a szakszerűtlen szállítócégre bízzuk sérült autónkat, hiszen így a lerobbanásnál nagyobb baj is érhet minket. A www.automentokereso.hu partnerei természetesen maximálisan megbízhatóak, és mindenkit arra buzdítunk, hogy csak ilyen vállalkozásokkal szállíttassa kocsiját! További kérdések esetén hívjon minket bátran!

Ak autósegély

Autómentés Autómentő Autószállítás Gyöngyös

  • Standort: Gyöngyösi Autómentés
  • Adresse: 3200 Gyöngyös, Alkotmány 19
  • Telefon: +36709458383
  • E-Mail Adresse: automentokereso16@gmail.co

Art der Dienstleistung:

Pannendienst

Tarif:

  • 1 HUF / km
  • 0 EUR / km
premise.position.text
Pozíció megadása

Vorstellung des Standortes:

Lerobbant az autója? Gyors segítségre van szüksége? Szolgáltatások: Non-stop műszaki mentés Budapest - Gyöngyös - Pásztó - Heves megye területén. További szolgáltatások: autótípus független 7 Beállásos autószervizünk szakértő kollégákkal rugalmas munkaidővel áll az ön rendelkezésére. Autópálya autómentés és hozzá kapcsolódó segítségnyújtás akár hétvégén is. Kiérkezés 20-30 perc. Kisebb problémák helyszíni javítása vagy komolyabb gondok esetén a szervizbe való autószállítás is megoldható! Ha autómentés gondja van, hívjon minket és bízza, ránk! Kedvező autómentés árak!

Nehmen Sie Kontakt mit dem Standort auf!

Maschinen, Werkzeug

Egal mit welchem Fahrzeug Sie in Not geraten, wir haben die Lösung! Wählen Sie nach Ihrem Wunsch!

Für Firmen

Position der Abschleppwagen sofort sichtbar
Unfassbar schnelle und einfache Dienstleistung
Niedrige Monatsgebühren
Gratis Beratung

Für Privatkunden

Schnelle Hilfe egal wo, egal wann
24/7 Pannendienst
Keine extra Kosten
Einfache, schnelle Kommunikation mit dem nächstgelegenen Pannendienst