Autómentés Tiszaújváros Kisokos:

Felpakolva, avagy utazás tetőboxszal

Nyaralások, családi kiruccanások, sítúrák esetében nagy segítséget nyújthat a csomagtárolásra, illetve az autónk tárolókapacitásának bővítésére alkalmas, az autó tetejére rögzíthető tetőbox. Gépkocsink csomagtartójának túlterhelésekor, vagy speciális igények, mint például sí-vagy horgászfelszerelések szállítására kiváló megoldást nyújthat ez az eszköz. A választás nem egyszerű, hiszen mind kialakításban, mind felhasználási mód szerint széles termékválasztékból szemezgethetünk. Mostani cikkünkben pár alapvető támpontot adunk, amellyel talán megkönnyíthetjük a végső döntést.

Tetőbox vásárlása esetén – utazási igénytől függetlenül – érdemes jó minőségű modellbe fektetünk a pénzünket, mivel alapvetően hosszú távra tervezzük a használatát. Egy strapabíró tetőbox beszerzése valóban költséges, ezért vásárlás előtt mindig gondoljuk át a legfontosabb szempontokat: mekkora az autónk mérete, amelyre a szerkezet kerül, és milyen súlyú csomagokat szeretnénk szállítani benne. Ez a két legfontosabb adat már valamennyire segít körvonalazni a választást, azonban plusz szűrőkkel még tovább szűkíthetjük a döntést. Érdemes például azt is figyelembe venni, hogy mit fogunk szállítani a boxban és milyen körülmények között, milyen időjárás mellett tesszük mindezt?

Családi nyaralásokhoz, ez esetben sporttáskák, bőröndök szállítására kiválóan alkalmas egy kisebb méretű modell is, azaz a túrabox, amely egyaránt ideális kisebb és közepes méretű autókhoz. A közepes méretű túraboxok nagyobb teherkapacitással rendelkeznek, mint kisebb társaik, így több bőröndöt, sőt akár sífelszerelést is szállíthatunk bennük egyszerre. A nagyméretű boxokba rengeteg táskát, bőröndöt és még a teljes sí-vagy horgásztúránk felszerelését kényelmesen bepakolhatjuk, hiszen kialakításuknak köszönhetően hely-és teherkapacitásban is bővelkednek.

A tetőbox tehát elsősorban azoknak jelent megtérülő beruházást, akik viszonylag sokat és az autójuk csomagterének kihasználtsága mellett is nagy csomagokkal utaznak. Az eszköz az utazás komfortjához járul hozzá, hiszen segítségével nem kell kompromisszumot kötnünk a csomagok limitje kapcsán, sőt a modern, áramvonalas kialakításnak köszönhetően sem a plusz zaj, sem az üzemanyagköltség nem számottevő. Manapság pedig már azoknak sem kell lemondani a tetőbox nyújtotta kényelemről, akik egyébként nem engedhetik meg magunknak a megvásárlását, nekik a tetőbox-bérlést ajánljuk.Ak Autósegély

Autómentés Tiszaújváros Autómentő Autószállítás Autószerviz

  • Standort: Tiszaújvárosi Autósegély
  • Adresse: 3580 Tiszaújváros, Örösi 1/a
  • Telefon: +36709458383
  • E-Mail Adresse: automentokereso42@gmail.com

Art der Dienstleistung:

Pannendienst

Tarif:

  • 1 HUF / km
premise.position.text
Pozíció megadása

Vorstellung des Standortes:

Non stop autómentés autószállítás éjjel nappal. Lerobbant az autója? Nem kell pánikolni! Ha segítségre van szüksége, hívjon minket! Szolgáltatásaink: sérült, karambolos autók szállítása, mentése. Furgonmentés, motormentés, műszaki mentés, helyszíni gyorsszerviz, kerékcsere, félretankolás, üzemanyag pótlás. Tapasztalt kollégáink ,fél órán belül a helyszínre érkeznek az év minden napján! Ha autómentőt keres, válasszon minket!

Nehmen Sie Kontakt mit dem Standort auf!

Maschinen, Werkzeug

Egal mit welchem Fahrzeug Sie in Not geraten, wir haben die Lösung! Wählen Sie nach Ihrem Wunsch!

Für Firmen

Position der Abschleppwagen sofort sichtbar
Unfassbar schnelle und einfache Dienstleistung
Niedrige Monatsgebühren
Gratis Beratung

Für Privatkunden

Schnelle Hilfe egal wo, egal wann
24/7 Pannendienst
Keine extra Kosten
Einfache, schnelle Kommunikation mit dem nächstgelegenen Pannendienst