+36309388398
 

Autómentés Békéscsaba Autómentő Békés Megyében

Autómentő Békéscsaba Autómentés - Szolgáltatásaink:

Non-Stop autómentés Békéscsaba. Kamionmentés gépszállítás, karambolos autók szállítása Budapest-Gyula vonalon és Békés megye környékén. Műszaki mentés, áruszállítás, költöztetés, autózár nyitás, darus autómentés, motorkerékpár szállítás. További kérdés esetén hívjon minket vagy szolgáltatóinkat!

Scroll nach links, oder klick auf die Firma um einen Kontakt aufzunehmen! swipe

Standort Tarif Info Fahrzeugdaten


Félresikerült békéscsabai vagy erdélyi kirándulás? 

Lerobbant autó szállítása, kamionmentés, gépszállítás Békés megye körzetében illetve Gyula Budapest vonalán - Csak semmi pánik, a non-stop Autómentő kereső segít!

Békéscsaba a Tiszántúl déli részén található megyeszékhely, kiváló földrajzi elhelyezkedéséből adódóan számos forgalmas út keresztezi egymást, mindemellett pedig csupán fél órányi autóútra fekszik Romániától. A határ közelsége új, eddig talán felfedezetlen tájak és kultúra felé nyitja meg az utat a kirándulók számára, azonban az ördög soha nem alszik és sajnos a legváratlanabb pillanatokban sújt le a balszerencse gépkocsinkra.

A Kereső támogatásával azonban nyugodt szívvel indulhat útnak minden autós, legyen szó Magyarországon belüli, vagy az országhatárhoz közeli úti célokról. Akár műszaki hiba, defekt, akár baleset okozta a személy- vagy tehergépjármű kárt, a kereső a tartózkodási helyhez legközelebbi autómentős személyében, azonnal szállítja a segítséget.

A szolgáltatás célja a segítségnyújtás, éppen ezért könnyű, gyors és költséghatékony megoldást kínál minden bajbajutott autósnak az ország legkülönbözőbb pontjain, sőt akár még a határon túl is. Az Okos kereső szolgáltatás igénybevétele mindössze 3 egyszerű lépésből tevődik össze. A legelső lépés mindig a tartózkodási hely, a megfelelő város kiválasztása. A rendszer ezután távolsági sorrendben listázza az autósegélyszolgálatokat. A kereső igénybevételének harmadik és ezzel utolsó lépéseként már csak ki kell választani a legideálisabb kapcsolat-felvételi módot, majd közölni a mentés szempontjából releváns információkat.

Békéscsaba különböző pontjain több tucat non-stop autómentős áll a bajbajutottak rendelkezésére. Éppen ezért akár a megyében, akár a város szűkebb, vagy tágabb környezetében, a határ mellett ér minket a balszerencse, számos mentesítő közül választhatunk. A kiérkező szolgáltató nem csak a károsodott autó elvontatásában, hanem adott esetben a helyszíni javításban is segítségünkre lehet.

A kereső innovatív segítségnyújtást kínál a bajbajutott autósoknak, hiszen garantáltan megbízható és biztonságos autómentőhöz tudnak fordulni, ezzel elkerülve a hiéna-cégek trükkjeit, valamint a további anyagi károkat. Nincs felesleges időhúzás, gyorsan, bárhol, bármikor garantált a segítség, ami egy baleset vagy lerobbanás során létfontosságú tud lenni. Műszaki hiba, lerobbanás esetén keressen minket vagy szolgáltatóinkat bátran! Segítünk ha baj van!

Für Firmen

Position der Abschleppwagen sofort sichtbar
Unfassbar schnelle und einfache Dienstleistung
Niedrige Monatsgebühren
Gratis Beratung

Für Privatkunden

Schnelle Hilfe egal wo, egal wann
24/7 Pannendienst
Keine extra Kosten
Einfache, schnelle Kommunikation mit dem nächstgelegenen Pannendienst