+36709458383
 

Autómentés Gépszállítás Mosonmagyaróvár Autómentő Hegyeshalom Szolgáltatóink

Non-Stop Autómentés Gépstállítás Szolgáltatásaink Mosonmagyaróvár - Hegyeshalom Környékén:

Lerobbant az autó? Csak semmi pánik! Non-stop autómentő, kamionmentő segélyszolgálat műszaki mentés, autószállítás, helyszíni javítás Győr Hegyeshalom vonalán. Kerékcsere, ajtónyitás kulcsbezárás estén, gumiszerviz, csereautó, gépszállítás, kamionmentés, speciális áruk szállítása. Profi szakemberek, szakszerű, gyors, megbízható és pénztárcabarát megoldás! Nem kell pánikolni, autómentő szolgáltatóink Hegyeshalom körzetében is megoldják minden gondját!

Scroll nach links, oder klick auf die Firma um einen Kontakt aufzunehmen! swipe

Standort Tarif Info Fahrzeugdaten

Non-stop Autómentés Kamionmentő Segélyszolgálat Mosonmagyaróvár környékén

Egy fontos gazdasági, idegenforgalmi, közlekedési, ipari és kereskedelmi központ környéke

Mosonmagyaróvár az ország északnyugati szegletében fekszik, Győr-Moson-Sopron megye harmadik legnépesebb városa, vonzáskörzetében pedig mintegy 70 ezer ember él. Földrajzi elhelyezkedéséből adódóan számos forgalmas út kereszti egymást mind Ausztria, mind Szlovákia szomszédsága miatt. Az országhatár közelsége Mosonmagyaróvárt fontos gazdasági, idegenforgalmi, közlekedési, ipari és kereskedelmi központtá teszi. A régió napi rendszerességgel élénk forgalmat bonyolít, emiatt tehát fokozott figyelem szükséges mind a személy, mind a teherközlekedés szempontjából.

A baj azonban sokszor a legváratlanabb, legkiélezettebb forgalmi helyzetekben éri az autósokat. Ennek a problémának a megoldására fejlesztettük ki a non-stop Autómentő kereső alkalmazást, melynek segítségével az autómentős bárhol – bármikor, minél gyorsabban a bajba jutott autósok segítségére érkezhet. Szolgáltatásunk Magyarországon egyedülálló, az ország bármely pontján elérhető és nem utolsó sorban 100%-ban megbízható. Az applikáció a gépjármű aktuális tartózkodási helyzetet felmérve felajánlja a környéken elérhető autómentők listáját, majd a jegyzék távolsági sorrendben nyújt részletes információt az autómentős cégekről, kilométerdíjakról, részletes szolgáltatásokról. Természetesen a legfontosabb információ mindig a választott szolgáltató telefonszáma és mivel vészhelyzetben minden perc számít, a hívás, vagy az üzenet már közvetlenül az alkalmazásból is indítható.

A Kereső mosonmagyaróvári partnerei kivétel nélkül megbízható szolgáltatást nyújtanak, legyen szó autómentésről, műszaki mentésről, vagy autószállításról. Partnereink olyan speciális esetektől sem jönnek zavarba, mint az kulcsbezárás miatt szükséges ajtónyitás, gumiszerviz, helyszíni javítás vagy kamionmentés és a hozzá kapcsolódó speciális áruk szállítása. Szakszerű és gyors mentést biztosítanak a külföldön bajba jutott sofőröknek is, ha autómentésről, autószállításról van szó, hiszen partnereink sokéves tapasztalattal rendelkeznek nemzetközi terepen is. Kiterjedt autósegély szolgáltatásunknak köszönhetően partnereink egytől egyig modern eszközrendszerrel felszerelt gépparkkal rendelkeznek, így a helyszínre mindig a legmegfelelőbb járművel érkeznek, ezért garantált a szakszerű ellátás. Kisebb meghibásodás esetén akár helyszínen is orvosolják a problémát, ezzel rengeteg pénzt és energiát, valamint még a hosszú várakozási időt is megspórolva.

A Kereső innovatív applikáció azonnal szállítja a segítséget – legyen szó országhatáron belüli, illetve túli balszerencséről.

Für Firmen

Position der Abschleppwagen sofort sichtbar
Unfassbar schnelle und einfache Dienstleistung
Niedrige Monatsgebühren
Gratis Beratung

Für Privatkunden

Schnelle Hilfe egal wo, egal wann
24/7 Pannendienst
Keine extra Kosten
Einfache, schnelle Kommunikation mit dem nächstgelegenen Pannendienst