+36709458383
 

Non- Stop Autómentés Szombathely Környékén

Szolgáltatásaink

Lerobbant az autója? Nem kell a pánik, segítünk! Olcsó Autómentés, autószállítás árak Szombathely, Körmend, Sopron Vas megye és környékén. További szolgáltatások: Autómentő Szombathely körzetében, bel és külföldön egyaránt továbbá Európa területén. A kiszállást akár 20 percen belül tudjuk teljesíteni az év minden napján. Nehézgép mentés-szállítás. Gépkocsik, mozgásképtelen autók mentése, szállítása éjjel nappal. Autómentés műszaki mentés 0-24!

Scroll nach links, oder klick auf die Firma um einen Kontakt aufzunehmen! swipe

Standort Tarif Info Fahrzeugdaten

Olcsó Autómentés Árak Szombathelyen, Körmend, Sopron Vas-Megye és Európa Területén

A non-stop segítség nem ismer határokat - a kiérkezés maximum fél óra - a nehézgép szállítás sem akadály

 

Csúszós utak, korlátozott látási viszonyok, rossz állapotú útburkolatok, vagy váratlan műszaki meghibásodás? A sort a végtelenségig tudnánk bővíteni, de sajnos, aki gépjárművel közlekedik, tisztában van ezekkel a bosszantó, sőt veszélyes közlekedési jelenségekkel. A baj nagyon hamar megtörténik, éppen ezért jó, ha van kire számítanunk a nehéz helyzetekben. Bemutatjuk innovatív szolgáltatásunkat, az Autómentő keresőt, mely országos lefedettségének és kiterjedt partnerhálózatának köszönhetően azonnal szállítja a segítséget.

Mostantól Szombathelyen és környékén továbbá a bel és külföldön egyaránt autóval közlekedőknek sem kell pánikba esniük, ha hirtelen balszerencse folytán az út szélén rekednek, hiszen az kereső rendszerünk a tartózkodási helyzet alapján azonnali megoldást kínál. Mindegy hány óra van a segítség gyorsan érkezik, hisz ha baj van akkor minden perc számít! Kereső szolgáltatásunkat azért indítottuk útjára, hogy a bajba jutott autósoknak megbízható és megfizethető szolgáltatást kínáljunk az ország bármely pontján. A mi partnereink – a hiéna cégekkel szemben – tisztességes és professzionális segítséget nyújtanak. Tisztában vagyunk vele, hogy kiélezett helyzetekben – mint egy defekt, félretankolás, karambol – minden egyes perc számít, így legyen szó országon belüli, vagy határon túli esetekről, akár 30 percen belül a helyszínre érkezhet a segítség.

Amennyiben a helyzet lehetővé teszi, kiérkező segélyszolgálatunk megkísérli a helyszínen helyreállítani a problémát. A helyszíni hibaelhárítás során azonban a nemzetközi szabványokat szem előtt tartva, soha nem történik teljes körű gépkocsijavítás, pusztán kisebb beavatkozást igénylő, lehetőség szerinti elhárítást vállalunk. Ilyen helyszíni beavatkozás például a hideg indítás, az akkumulátor csere, a kerékcsere vagy az izzócsere, stb. Félretankolás esetén a környezetvédelmi szabályozást szem előtt tartva elsősorban autó elszállításában tudunk segítséget nyújtani.

Bármely szolgáltatásunkra is legyen szüksége a bajba jutott autósnak, garantálni tudjuk, hogy az éjjel-nappal elérhető alkalmazásunkkal, azonnal kapcsolatba léphet legközelebbi autómentő partnerünkkel, akik gondoskodnak arról, hogy a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érkezzen a segítség. Legyen szó tréleres autószállításról, személyszállításról, bérautó biztosításáról, hajószállításról, az autó árokból mentéséről, ránk számíthat – nincsenek rejtett költségek! Küldetésük, hogy a legváratlanabb helyzetekben gyorsan és gazdaságosan nyújtsunk segítséget.

 

Für Firmen

Position der Abschleppwagen sofort sichtbar
Unfassbar schnelle und einfache Dienstleistung
Niedrige Monatsgebühren
Gratis Beratung

Für Privatkunden

Schnelle Hilfe egal wo, egal wann
24/7 Pannendienst
Keine extra Kosten
Einfache, schnelle Kommunikation mit dem nächstgelegenen Pannendienst