+36704080970
 

Non-Stop Gépszállítás Győr

0-24 Győr Gépszállítás Szolgáltatásaink:

A legprofibb győri szolgáltatónk száma: +36704080970

Segélyszolgálat, gépszállítás Győr környékén és az M1-es autópálya teljes hosszában. Autószerviz, gumiszerviz, munkagép szállítás és mentés, furgonmentés, helyszíni javítás, bikázás, autó zárnyitás egész évben, éjjel-nappal. Karambolos, futóműsérült gépjárművek szállítása.

Scroll nach links, oder klick auf die Firma um einen Kontakt aufzunehmen! swipe

Standort Tarif Info Fahrzeugdaten

A Nyugat-Dunántúl központja: Sérült autó szállítás mentés

 

Az autómentés, gépszállítás Győr és környékén, valamint az M1-es autópálya teljes hosszában is megoldható Okos kereső rendszerünkkel. A listázott autómentők mindegyike magas szakértelemmel és gépparkkal rendelkezik. Legyen szó autó- vagy gumiszervizről, nehézgép szállításról, munkagép- és furgonmentésről, helyszíni javításról, vagy bikázásról a kereső rendszer Győr körzetében egész évben, éjjel-nappal a bajba jutott autósok rendelkezésre áll.

Ahol minden út összefut

Győr földrajzi elhelyezkedéséből adódóan kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik. A remek infrastrukturális lehetőségeknek köszönhetően az autósok szinte minden irányból könnyedén megközelíthetik a várost. Ausztria és Budapest közelsége biztosítja a folyamatos személy-és teherautó forgalmat, amely fokozott éberségre inti a sofőröket. Ilyen forgalmas és kiélesedett környezetben pedig alapvető, hogy az autómentőknek is éjjel-nappal szolgálatkésznek kell lenniük.

Szerencsére az Autómentő kereső számára nem létezik lehetetlen, legyen szó Magyarországon belüli, vagy az országhatárhoz közeli helyszínekről. Rutinos szakember hálózatunk meghibásodások széles palettájával találkozott már munkája során, legyen szó műszaki hibáról, defektről, vagy baleset következtében keletkezett személy- vagy tehergépjármű kárról. Az Autómentő kereső legfőbb előnye, hogy a pontos tartózkodási helyzethez alkalmazkodik, így a lehető legközelebbi mentesítő szolgáltatót küldi a helyszínre.

Győr speciálisan kedvező helyzetben van, hiszen akár országon belül, akár az osztrák határ felől is könnyedén megközelíthető mentési szempontból. Az Ausztria és környéke – Bécs, Parndorf, Schwechat, Bruck és körzete – felől érkező forgalom a hegyeshalmi határátlépést követően az M1-es autópálya Budapest felé vezető irányába haladva éri el a várost. A hegyeshalmi határ hozzávetőlegesen 50 kilométernyi autóútra van Győrtől, így a mentés szinte pillanatok alatt megérkezhet a helyszínre. A Budapest felől érkezők kb. 1 óra alatt, szintén az M1-es autópályán közelíthetik meg legegyszerűbben Győrt. Azonban bármelyik oldalon történjen a baj, az Autómentő kereső azonnal szállítja a megoldást.

A felhasználóbarát szolgáltatás előnye, hogy kizárólag megbízható és biztonságos autómentőket sorakoztat fel, ezzel elkerülve az átveréseket és a meghibásodáson felüli anyagi károkat. Partnereink célja a bajba jutott autósok minél gyorsabb segítése – bárhol, bármikor.

 

Für Firmen

Position der Abschleppwagen sofort sichtbar
Unfassbar schnelle und einfache Dienstleistung
Niedrige Monatsgebühren
Gratis Beratung

Für Privatkunden

Schnelle Hilfe egal wo, egal wann
24/7 Pannendienst
Keine extra Kosten
Einfache, schnelle Kommunikation mit dem nächstgelegenen Pannendienst