+36709458383
 

 Autómentés Borsod Abaúj Zemplén megyében és környékén

0-24 Autómentés Non-Stop Autómentő Miskolcon Szolgáltatásaink:

Lerobbant az autó Miskolcon? Nem kell pánikolni. Non-stop műszaki mentés, bikázás, furgonmentés, helyszíni javítások, gépszállítás, kamionmentés, félretankolás. Karambolos, futómű sérült autók szállítása Miskolcon, Borsod Abaúj Zemplén megyében és környékén. Előre tervezett nehézgépek szállítása, autószállítások, hajószállítás, utánfutó szállítás, műszaki hibás gépjárművek szállítása, autószerviz, gumiszerviz. Külföldi autók beszerzése, forgalomba helyezése. Hívjon minket vagy szolgáltatóinkat bizalommal!

Scroll nach links, oder klick auf die Firma um einen Kontakt aufzunehmen! swipe

Standort Tarif Info Fahrzeugdaten

Kalandozások a Bükkben

 

A Bükk-hegység keleti lejtőinél terül el Miskolc, Észak- Magyarország fővárosa. Agglomerációs területeivel együtt ország második legnépesebb városa, tehát nap mint nap autósok százai, ezrei tartanak a környező falvakból Miskolc szívébe munkahelyükre. A 3-as főút egyébként is jelentős forgalmat bonyolít le, ráadásul az M30-as autópálya is elhalad a település mellett. Ezen kívül Miskolc a Magyarország és Szlovákia közötti forgalom lényeges csomópontja. Ezért kiemelten fontos, hogy a biztonságos autós utak mellett egy esetleges Autómentés Miskolc, Borsod Abaúj Zemplén megyében is gyorsan megvalósulhasson.

Lerobbant az autója? - hívjon bennünket vagy szolgáltatóinkat bizalommal!

A nagy autóforgalom, meredek hegyvidéki tájjal megfűszerezve igen nagy odafigyelést igényel a sofőröktől. Sajnos ennek ellenére is bármikor történhetnek nem várt események, akár baleset, akár műszaki meghibásodás. De vajon egy ekkora, igen forgalmas területen, hogy lehet hatékonyan segíteni a bajbajutott autósokon? Az Autómentő Kereső csapata éppen ezért alkotta meg több száz partneréből álló hálózatát, hogy a mentési feladatokat a lehető legprofibb módon lehessen elvégezni mind országos, mind helyi szinten.

Amit a csatlakozott autósegély vállalkozásokról tudni érdemes, az az, hogy százszázalékosan megbízhatók, és természetesen magas szakmai képzettséggel és sok tapasztalattal rendelkeznek. Az országot járva bárhol ér minket a balszerencse, csak adjuk meg pozíciónkat az Autómentő Kereső felületén, majd válasszuk ki a legszimpatikusabb céget a listából. Az aktív partnerek tartózkodási helye mellett a mentés kilométerenkénti díja is fel van tüntetve, tehát egyáltalán nem árulunk zsákbamacskát, bárki kiválaszthatja a számára kedvező ajánlatot. Miskolc térségét teljesen lefedi hálózatunk, így kiemelkedően rövid, akár 30 perces kiszállási időt garantálunk. A szolgáltatások között autópályás mentés és szállítás is szerepel, ráadásul nem csak személyautók esetében.

Sok esetben a meghibásodás azonnal orvosolható, ilyenkor a praktikus felszereléssel érkező partnereink rögtön elhárítják a hibát, mi pedig autózhatunk tovább, búcsút intve a problémának. Ha viszont el kell szállítani a járművet, azt a Miskolc környékén kiérkező partner szakszerűen és gyorsan szervizbe szállítja, hogy minél hamarabb meg lehessen kezdeni a javítási folyamatot. Nem számít, hogy hétvége, ünnepnap, éjszaka vagy nappal van, autómentő partnereink éberen figyelnek, és készenlétben állnak. Hívjon minket bizalommal ha kérdése van. Cégünk célja és érdeke, hogy mindenkin gyorsan és pénztárca barát módon segítsen!

Für Firmen

Position der Abschleppwagen sofort sichtbar
Unfassbar schnelle und einfache Dienstleistung
Niedrige Monatsgebühren
Gratis Beratung

Für Privatkunden

Schnelle Hilfe egal wo, egal wann
24/7 Pannendienst
Keine extra Kosten
Einfache, schnelle Kommunikation mit dem nächstgelegenen Pannendienst