+36709458383
 

Autómentés Autómentő Szolgáltatóink Szabolcs Szatmár Bereg Megye Körzetében

0-24 Autómentés Nyíregyháza Szolgáltatásaink:

Lerobbant az autója? Nem kell pánikba esni, hívjon minket! Non -stop autómentés mezőgazdasági gépszállítás, helyszíni gyorsszerviz Szabolcs Szatmár Bereg Megye környékén. Előre tervezett autószállítás Európából. Non-stop autómentés, karambolos autó szállítás, nehézgép szállítás az M3 autópálya teljes hosszában és országosan éjjel-nappal akár Budapest vagy Pest megye viszonylatban is. Kerékcsere, autószerviz, gumiszerviz szolgáltatás. 20-30 perces kiérkezés a helyszínre! Szolgáltatóink megoldják az összes gondját önnek!

Scroll nach links, oder klick auf die Firma um einen Kontakt aufzunehmen! swipe

Standort Tarif Info Fahrzeugdaten

Nyíregyháza forgalmas csomópontban terül el

Magas lefedettség autómenőket tekintve

 

Magyarország hetedik legnagyobb települése, turisztikai központ, ezen kívül az észak-alföldi térség legfontosabb gazdasági és kulturális mozgatórugója. Igen, Nyíregyházáról van szó, ahol elhalad az M3-as és az M35-ös autópálya is, illetve könnyedén átugorhatunk Szlovákiába, vagy éppen Ukrajnába. Az autópályán és persze közutakon való biztonságos közlekedés elengedhetetlen feltétele, hogy sofőrként a csak megfelelő állapotban ülünk a volán mögé, vezetés közben pedig éberen figyelünk minden mozzanatra.

Ha mindent megteszünk a balesetek elkerülése érdekében, akkor is sajnos érhetnek minket kellemetlen meglepetések. Előfordulhat műszaki meghibásodás, vagy sok egyéb másik szituáció, ami miatt meg kell állnunk. Nyugodt szívvel jelenthetjük ki, hogy a bajbajutott sofőrök minden körülmény között számíthatnak a Kereső autómentő partnereire Nyíregyháza térségében is.

Országos hálózatunkba több 100 autómentős cég tartozik, ezáltal össze tudjuk hangolni a mentési feladatokat. Nyíregyháza vonzáskörzetében kiépített partnerhálózatunkra különösen büszkék vagyunk, mivel rendkívül magas lefedettséget tudtunk kialakítani a térségben, így a kiszállási időt tekintve abszolút elsők vagyunk. A folyamat azért olyan hatékony, mert a lerobbanás helyszínéhez legközelebb tartózkodó partnercégek elérhetőségét egy felületen összegyűjtjük, így mindenki a lehető legmegfelelőbb autómentő vállalkozást tudja felkeresni. További előnye a Kereső rendszernek, hogy mindig csak az aktív cégeket kínáljuk fel, így tudunk még több időt megspórolni a bajbajutott sofőröknek. A kiérkezés után lehetőség van helyszíni javítási munkálatokra, illetve a járművet igény szerint szervizbe, vagy akár haza tudjuk szállíttatni.

Partnereink egyik specialitása az autópályás mentés, ezzel a helyi viszonyokhoz alkalmazkodva. Profi géppark és képzett munkaerő jellemzi őket, így megbízható segítségnyújtást joggal várhatnak el tőlük az ügyfelek. Mindezeket az év bármely napján, bármilyen napszakban tudjuk garantálni, legyen az hétvége, vagy ünnepnap. Szezonális hatások sem jelenthetnek akadályt, nyaralós csúcsforgalomban és zord időjárási körülmények között is a lehető legjobb szolgáltatást nyújtjuk partnereink segítségével. A lényeg, hogy nem kell pánikolni ha lerobban az autója, hiszen szolgáltatóink 30 percen kiérkeznek a helyszínre és megoldják az összes problémát önnek. Kérdésen esetén hívjon minket bátran! 

Für Firmen

Position der Abschleppwagen sofort sichtbar
Unfassbar schnelle und einfache Dienstleistung
Niedrige Monatsgebühren
Gratis Beratung

Für Privatkunden

Schnelle Hilfe egal wo, egal wann
24/7 Pannendienst
Keine extra Kosten
Einfache, schnelle Kommunikation mit dem nächstgelegenen Pannendienst