+36709458383
 

Autósegély Sopron Autószállító Szolgáltatók

Non-Stop Autósegély 24h Autómentés Sopron Környékén

Non-stop Autósegély Győr Moson Sopron megye körzetében. 24h Trélerezés, bikázás, gyors helyszíni kerékcsere, műszaki mentés, félretankolás. Jelenleg több tucat autósegély vállalkozás tevékenykedik a környéken. Amennyiben lerobbant az autó vagy baleset történt szolgáltatóink 20-30 perc alatt kiérkeznek. Levesszük válláról az összes gondot.

Scroll nach links, oder klick auf die Firma um einen Kontakt aufzunehmen! swipe

Standort Tarif Info Fahrzeugdaten

24H Autómentés a hűség városában Győr Moson Sopron megye körzetében

A soproni és osztrák határ menti helyzet 

 

Sopront a hűség városának szokás nevezni, bizonyára ismerősen cseng ez az elnevezés. Az Autómentő Kereső fő irányelvei között is fontos szerepet játszik a hűség, mivel lojálisak vagyunk partnereink irányába, illetve kiállunk alapelveink mellett.

Hálózatunk Sopronban és környékén remekül összefogja az autómentési feladatokat, amire nagy szükség van a térségben. A Soproni borvidék központjába ugyanis befut a 85-ös főút, melyen végighaladva Ausztriába is átugorhatunk, akár a bécsi nevezetességeket akarjuk meglátogatni, de tehetünk egy kis kitérőt a híres Parndorf bevásárlófaluba is. Soprontól nem is olyan messze pedig az M1-es autópályára hajtva szlovák területeket is célba vehetünk. Mindez rendkívüli leterheltséget eredményez mind a közutakon, mind az autópályákon.

A Kereső hálózat megkönnyíti annak a sofőrnek a dolgát, aki baleset, vagy műszaki hiba miatt kényszermegállót tart. Ilyen forgalom mellett nem lehet egyszerű a lerobbant jármű vezetőjének a dolga, hiszen a megfelelő autósegély szolgáltató cég kiválasztása mellett a kiérzési idővel is számolni kell, ráadásul nehéz ezt az időintervallumot megbecsülni, ezáltal a bizonytalannak érezhetjük helyzetünket. Ezzel szemben a Kereső felületén földrajzi helyzet alapján kínáljuk fel az autósegély szolgáltató cégeket, így a kiszállási időt minimalizálni tudjuk 30 perc alá. Ezen kívül a nagy forgalom sem lehet akadály, hiszen mindig csak a szabad kapacitással rendelkező partner vállalkozásokat listázzuk ki, így sokkal könnyebben lehet kalkulálni az idővel, sőt az árral is.

Nem mindegy hogyan jövünk ki a problémából! Partnereink minden esetben alkalmazkodnak az adott problémához, hiszen egyes szituációkban helyszíni javítással orvosolni lehet a hibát, rosszabb esetben pedig mindenképp szervizbe kell szállítani a járművet. Természetesen mindkét eljárás kivitelezhető, sőt az utasok elszállítására is van lehetőség, amely kényelmes és biztonságos. Igény esetén csereautót is kérhetünk, hogy amíg saját kocsink elkészül a szervizben, tudjuk folytatni utunkat.

A Kereső hálózat Sopron térségében számos szervizzel is kapcsolatban áll, így emiatt sem kell aggódnunk, csak bízzuk magunkat a szakértőkre! Mivel a mentési folyamatban az elejétől kezdve részt veszünk, így valóban fontos az résztvevők felé tanúsított lojalitásunk és megbízhatóságunk. Jelenleg ezzel a felülettel egyedülálló vállalkozás vagyunk Magyarországon. Amennyiben kérdés merül fel, keressen minket bátran! Levesszük válláról az összes gondot!

Für Firmen

Position der Abschleppwagen sofort sichtbar
Unfassbar schnelle und einfache Dienstleistung
Niedrige Monatsgebühren
Gratis Beratung

Für Privatkunden

Schnelle Hilfe egal wo, egal wann
24/7 Pannendienst
Keine extra Kosten
Einfache, schnelle Kommunikation mit dem nächstgelegenen Pannendienst