+36709458383
 

Non-Stop Autószállítás Autómentés Budapest Autómentő

0-24 Trailer Autómentés Budapest Autómentő Szolgáltatásaink Budapest környékén:

Trailer Budapesten és környékén. Autószállítás autómentés külföldről és belföldön egyaránt éjjel nappal. Csereautó helyszíni kiszállítása. Furgonmentés, gépszállítás, motormentés, autószerviz gumiszerviz szolgáltatás, műszaki mentés, azonnali bikázás bármikor. Trailer Autómentő Budapest belterületén is olcsón, hogy önnek ne fájjon a feje ha az autó lerobban. Minden esetre van megoldásunk.

Scroll nach links, oder klick auf die Firma um einen Kontakt aufzunehmen! swipe

Standort Tarif Info Fahrzeugdaten


Fővárosi kihívások - Autómentés felsőfokon a fővárosban is

Autómentés Autószállítás Trailer Gépszállítás, Kamionmentés Budapest és környékén éjjel nappal

A nagyvárosi közlekedés számos speciális élethelyzetet és kihívást teremt az autóvezetőknek. Budapesten sem egyszerű az autósok helyzete, hiszen napi szinten forgalmas csomópontokkal, valamint megnövekedett személy- és teherforgalommal kell megbirkózni. Ezt a kihívást pedig csak még tovább bonyolítja egy váratlan meghibásodás, vagy baleset. Szerencsére az Autómentő kereső mentesítő szolgáltatók százait kínálja a fővárosban, vagy annak közelében bajbajutottaknak.

Az innovatív kereső a gyorsaság, az egyszerűség valamint a költséghatékonyság szentháromságán belül kínál azonnali segítséget, ha autómentés kell. A szolgáltatás előnye, hogy az autómentés mellett gépszállítás, kamionmentés, teherautó mentés tekintetében is működik. Ehhez csupán a helymeghatározást követően ki kell választani a megfelelő szolgáltatást. Az Autómentő kereső három fő alapszolgáltatása: autómentés, szervizautó és gépszállítás. A szolgáltatásválasztást követően a rendszer aktuális tartózkodási helyzetünk alapján máris listázza a közelünkben lévő cégeket.

Fontos, hogy a nagy méretű munkagépek biztonságos szállítása kizárólag megfelelő járművel és szakember által történjen, ezért nem elegendő egy sima szállítmányozással foglalkozó céget hívni, erre a célra kimondottan gépszállításra specializálódott szolgáltatót érdemes megbízni. A gépek elszállítása általában trélerrel történik, azonban nagy segítséget nyújt a rámpa, illetve a daru is, hiszen alkalmazásukkal könnyebben, de mindenek előtt a biztonsági szempontokat szem előtt tartva lehet a kimondottan súlyos járműveket a tréler platójára helyezni.

Az Autómentő kereső lefedettsége egész Magyarország területére kiterjed, azonban a lefedettség mellett a szolgáltatás gyorsasága is kiemelkedő, hiszen a tartózkodási hely pontos megadásával a legközelebbi mentesítő már akár fél óra alatt kiérkezik. Fontos, hogy a szolgáltatók nem csak a mentésben és vontatásban, de a helyszíni javításban is segíteni tudnak. Egy lerobbant kamion vagy személyautó például egy egyszerűbb meghibásodás esetén helyszíni szerelés után minimális időveszteséggel folytathatja útját, ezzel elkerülve a súlyosabb anyagi károkat.

Érdemes tehát az Autómentő kereső nevének megjegyzése, hiszen idő, valamint tetemes költségek spórolhatóak meg egy jól megválasztott szolgáltatással. Ez vonatkozik a szállítmányozó munkagépekre, kamionokra is, hiszen esetükben a rakomány időbeli késése akár komoly anyagi károkkal is járhat. Tehát nem kell pánikolni, ha lerobban az autó segítünk! Autómentés egész évben, akár már külföldön is.

Für Firmen

Position der Abschleppwagen sofort sichtbar
Unfassbar schnelle und einfache Dienstleistung
Niedrige Monatsgebühren
Gratis Beratung

Für Privatkunden

Schnelle Hilfe egal wo, egal wann
24/7 Pannendienst
Keine extra Kosten
Einfache, schnelle Kommunikation mit dem nächstgelegenen Pannendienst