+36709458383
 

Non-Stop Autómentés Autómentő Heves Megye Eger és Füzesabony Környékén

Szolgáltatások:

Lerobbant az autó? Non-stop Profi autómentés autómentő segélyszolgálatok Egerben és Füzesabony környékén továbbá országosan és akár Európában. Autószállítás, bikázás, autópálya műszaki mentés, autósegély, furgonmentés éjjel nappal. Tapasztalt műszaki ismeretekkel rendelkező munkatársak a helyszínen is megoldják a kisebb problémákat! Autószerviz, gumiszerviz szolgálat! Hívjon minket bármely nap, ha segítségre van szüksége! Szolgáltatóink 20-30 percen belül kiérkeznek a helyszínre! 024 Autómentés

Scroll nach links, oder klick auf die Firma um einen Kontakt aufzunehmen! swipe

Standort Tarif Info Fahrzeugdaten


Eger és Heves Megye vonzáskörnyezete

Autómentés Eger - a nehezebb útszakaszokon is - hívjon minket ha segítség kell

 

Aki járt már Eger közelében, az biztosan tapasztalta, hogy milyen csodálatos, ám de kanyargós tájakon autózgatunk. Nehéz látási viszonyoknál, ködhelyzetben, illetve esetenként fagyos útszakaszokon ez azonban igen veszélyessé válhat, így minden sofőrtől fokozott odafigyelést követel. További nehezítő tényező, hogy a városközponti elhelyezkedése és Szlovákia közelsége miatt jelentős többletforgalom is jelen van az utakon. Mindezekből következik, hogy szükség van Eger térségében is egy olyan autómentő szolgáltatóra, amely hatékonyan tudja kezelni az autómentési feladatokat.

Nagyváros lévén Eger számos autósegély cégnek ad otthont, azonban elmondjuk, hogy miért érdemes mindenképpen az Autómentő Kereső partnereivel kapcsolatba lépni baleset vagy esetleges műszaki hiba esetén. Kiépítettünk egy széles körű partnerhálózatot, ezeknek a cégeknek a főbb adatai pedig megtalálható rendszerünkben. Szükség esetén a földrajzi helyzet megadása után azonnal megjelennek a képernyőn a közelben levő aktív partnereink, így mindenki ki tudja magának választani a számára legmegfelelőbb szolgáltatót, akár ár, akár távolság alapján.

Partnereinket úgy válogattuk, hogy széles körű szolgáltatásokat tudjunk nyújtani, helyi jellegzetes körülmények között és egyéb speciális szituációkban is. Nem csak a személyautókra fókuszálunk, hiszen számos esetben nagyobb járművek, akár kisbuszok, furgonok és kamionok is áldozatul eshetnek műszaki hibáknak, vagy éppen baleseteknek. Ezek elszállításához különös szakértelem szükséges, illetve specifikus szállítójárművek is. Egerben és vonzáskörzetében az Kereső rendszerünk által felkínált cégek mindegyike rendelkezik a szükséges eszközökkel és tapasztalatokkal, így nyugodt szívvel bárki felhívhatja őket a nap bármely szakában.

A földrajzi távolság sem lehet hátráltató tényező, hiszen nagyon nagy eséllyel tartózkodik valamelyik autómentő partnerünk a baleset helyszínének közelében. Nekünk az a fontos, hogy a bajbajutott autósok minél hamarabb kapjanak segítséget, természetesen megbízható forrásból. Partnercégeink számára első a biztonság, ezért sok autómentő jármű érvényes rakománybiztosítással indul útnak.

Sok esetben - legyen az ajtónyitási probléma, kerékcsere, gumi szervizelés, üzemanyag utántöltés, autópálya autómentés – a helyszínen orvosolható a meghibásodás, szakembereink természetesen ezekkel a helyzetekkel is megbirkóznak, 20-30 percen belül kiérkeznek a helyszínre a sofőr pedig rögtön folytathatja útját. Nem kell pánikolni, hívjon minket bátran, ha segítségre van szüksége! Non-stop Autómentés felsőfokon egész évben!

Für Firmen

Position der Abschleppwagen sofort sichtbar
Unfassbar schnelle und einfache Dienstleistung
Niedrige Monatsgebühren
Gratis Beratung

Für Privatkunden

Schnelle Hilfe egal wo, egal wann
24/7 Pannendienst
Keine extra Kosten
Einfache, schnelle Kommunikation mit dem nächstgelegenen Pannendienst