+36709458383
 

0-24 Autómentés Autószállítás Kecskemét Autómentő Szolgáltatóink

Non-Stop Kecskemét Autómentő Szolgáltatásaink:

Teljes körű autómentő éjjel-nappal. Kamionmentés, futómű sérült gépjármű műszaki mentés, gépszállítás, túlméretes rakomány szállítás szállítmányozás minden órában. Helyszíni javítások, defektes kerékcsere, gumiszerviz, autószerviz. Autósegély szolgálat Lajosmizse, Monor, Kiskunfélegyháza, Dabas, Nagykőrös, Cegléd, Albertirsa környékén és az M5-ös autópálya mentén.

Scroll nach links, oder klick auf die Firma um einen Kontakt aufzunehmen! swipe

Standort Tarif Info Fahrzeugdaten

Autómentő Kecskemét, Autómentés És Autószállítás Lajosmizse, Kiskunfélegyháza, Monor, Dabas, Albertirsa, Cegléd, Nagykőrös térségében - Hívjál minket ha baj van

Forgalmas csomópont a Dél-Alföldön

Kecskemét és térsége jelentős átmenő forgalommal terhelt. Elsősorban az M5-ös autópálya miatt, amelynek három csomópontja is város közelében található. Az autópálya közelségével egy részről rengeteget javult a megyeszékhely elérhetősége, másfelől viszont fokozódtak a kihívások mind az autósok, mind az autómentők számára.

Az Autómentő kereső weboldal, alkalmazás 2017 óta éjjel nappal a bajbajutottak rendelkezésére áll az autómentés és autószállítás, túlméretes rakomány szállítás területén probléma esetén. Autómentő partnereink országszerte kiterjedt technikai háttérrel és szakmai tapasztalattal rendelkeznek, hogy az elérhető legmagasabb minőségű, mégis kedvező díjszabású szolgáltatást nyújtsák.

Kecskeméten és környékén számos autómentő partnerünk van. Újonnan csatlakozni azonban bármelyik autómentéssel-és szállítással foglalkozó vállalkozó tud. Az igénybevételt követően a beregisztrált szolgáltató telephelye felkerül a térképre. A műszaki probléma esetén a bajbajutottak ennek a térképnek a használatával tájékozódnak, itt listázza a rendszer a legközelebbi autómentő telephelyeket. A szolgáltatást igénylők kiválasztják a legszimpatikusabb kapcsolat felvételi módot, ezt követően pedig már az adott szolgáltató válaszolhat is az autóvezetőnek és hamarosan indulhat a műszaki mentés.

Partnereink közül sokaknak nem csak sérült gépjármű szállítás, de nagyméretű gépszállítás is szerepel a tevékenységei között. Kecskeméten utóbbira nagy az igény, mivel több forgalmas út, autópálya keresztezi egymást, ahol fokozott teherforgalom halad át. A futómű sérült, mozgásképtelen tehergépjárművek, kamionok stb. mentése speciális eljárást igényel. Erre a célra profi gépparkkal rendelkező, nehézgépek mentésére is felkészült céget érdemes választani. A profi autómentők az elsüllyedt, elakadt gépeket csörlőzéssel mentesítik, sőt a felborult járművek rakományainak átrakását is gond nélkül kezelik. Az Autómentő kereső előnye, hogy kizárólag megbízható szolgáltatókkal ápol partneri kapcsolatot. Garantáljuk továbbá, hogy partnereink kizárólag magasan képzett személyzettel, a biztonságos munkavégzéshez szükséges személyi és technikai felszereléssel érkeznek minden esetben a helyszínekre, legyen szó egyszerű vagy összetettebb mentési manőverekről. Legtöbb partnerünk a mentés mellett akár kisebb helyszíni szerelést is vállal, így az autó minimális időveszteséggel folytathatja útját, ezzel elkerülve a súlyosabb anyagi károkat.

Az Autómentő kereső tehát egy maximálisan megbízható weboldal vagy applikáció, teljes körű szolgáltatást nyújt, melynek segítségével elkerülhető a hiéna cégek átverései. Gépjármű autómentés, autószállítás felsőfokon minden órában!  Hívjál minket bátran ha segítség kell!

Für Firmen

Position der Abschleppwagen sofort sichtbar
Unfassbar schnelle und einfache Dienstleistung
Niedrige Monatsgebühren
Gratis Beratung

Für Privatkunden

Schnelle Hilfe egal wo, egal wann
24/7 Pannendienst
Keine extra Kosten
Einfache, schnelle Kommunikation mit dem nächstgelegenen Pannendienst