+36709458383
 

Non-Stop Autómentés Szeged

Szolgáltatásaink:

Lerobbant az autója? Nem kell pánikolni, segítünk! Mindenre van megoldásunk! Non-stop Autómentés Szeged, műszaki mentés, gépszállítás, autószerviz, zárjavítás, helyszíni szerviz, gyorsszerviz, futómű sérült autó szállítása Szegeden és Csongrád megyében. Műszaki probléma esetén hívjon minket vagy szolgáltatóinkat!

Scroll nach links, oder klick auf die Firma um einen Kontakt aufzunehmen! swipe

Standort Tarif Info Fahrzeugdaten

Szegedi autómentős autószállítás lehetőségek - akár helyszíni szerviz probléma esetén

Körkép Magyarország harmadik legnépesebb városában

 

Szeged Magyarország harmadik legnépesebb városa, hazánk délkeleti csücskében található, ennek ellenére azonban központi szerepet tölt be. A közelében fut az M5-ös és az M43-as autópálya, de emellett az 5-ös számú főút is rendkívül nagy átmenő forgalmat bonyolít le, mely átszeli a várost. Fontos határátkelő helyként is funkcionál, hiszen Szerbiába percek alatt átléphetünk, de akár egy erdélyi kirándulásra is benevezhetünk.

A térségben sajnos a forgalmi körülményekből adódóan gyakran van baleset, sőt, olyan problémák is jelentkezhetnek, amit időtől és helytől független. Ilyen lehet bármilyen műszaki meghibásodás, például defekt, vagy ha valamely alkatrész hirtelen felmondja a szolgálatot. Ilyen esetek hatékony kezelése miatt építettük ki az Okos Kereső hálózatot, mely országos szinten több száz vállalkozást foglal magában, így az autómentés Szeged vonzáskörzetében is kiemelkedően gyors.

Für Firmen

Position der Abschleppwagen sofort sichtbar
Unfassbar schnelle und einfache Dienstleistung
Niedrige Monatsgebühren
Gratis Beratung

Für Privatkunden

Schnelle Hilfe egal wo, egal wann
24/7 Pannendienst
Keine extra Kosten
Einfache, schnelle Kommunikation mit dem nächstgelegenen Pannendienst