+36709458383
 

Non-Stop Autómentés Szeged

Szolgáltatásaink:

Lerobbant az autója? Nem kell pánikolni, segítünk! Mindenre van megoldásunk! Non-stop Autómentés Szeged, műszaki mentés, gépszállítás, autószerviz, zárjavítás, helyszíni szerviz, gyorsszerviz, futómű sérült autó szállítása Szegeden és Csongrád megyében. Műszaki probléma esetén hívjon minket vagy szolgáltatóinkat!

Scroll nach links, oder klick auf die Firma um einen Kontakt aufzunehmen! swipe

Standort Tarif Info Fahrzeugdaten

Szegedi autómentős autószállítás lehetőségek - akár helyszíni szerviz robléma esetén

Körkép Magyarország harmadik legnépesebb városában

 

Szeged Magyarország harmadik legnépesebb városa, hazánk délkeleti csücskében található, ennek ellenére azonban központi szerepet tölt be. A közelében fut az M5-ös és az M43-as autópálya, de emellett az 5-ös számú főút is rendkívül nagy átmenő forgalmat bonyolít le, mely átszeli a várost. Fontos határátkelő helyként is funkcionál, hiszen Szerbiába percek alatt átléphetünk, de akár egy erdélyi kirándulásra is benevezhetünk.

A térségben sajnos a forgalmi körülményekből adódóan gyakran van baleset, sőt, olyan problémák is jelentkezhetnek, amit időtől és helytől független. Ilyen lehet bármilyen műszaki meghibásodás, például defekt, vagy ha valamely alkatrész hirtelen felmondja a szolgálatot. Ilyen esetek hatékony kezelése miatt építettük ki az Okos Kereső hálózatot, mely országos szinten több száz autómentős vállalkozást foglal magában.

Szegeden és környékén rendkívül gyors kiszállási időt tudunk garantálni, hiszen rendszerünk GPS alapon működik, vagyis online platformunkon csakis azokat az autómentő cégeket listázzuk ki, amelyek aktívak és a lerobbanás, vagy éppen baleset helyszínéhez közel tartózkodnak. A bajbajutott autósok értékes perceket takaríthatnak meg azzal, hogy könnyedén ki tudják választani a legmegfelelőbb autómentő vállalkozást, és még a kiérkezési idő is sokkal kiszámíthatóbb, mint ha egy különálló céget keresnének fel. Tehát nem kell pánikolni!

Az árak tekintetében is megbízható partnerhálózatunk, hiszen nincsenek rejtett költségek, minden az előzetesen megbeszéltek alapján zajlik. A mentés és szállítás, vagy éppen helyszíni szerviz esetében is partnercégeink rugalmasan kezelik a szolgáltatási díj megtérítését. A fizetés megegyezés alapján zajlik, ami ezáltal mindkét félnek kedvező.

Fontos alapelvünk, hogy a mentési folyamat részletei tiszták és átláthatók legyenek, éppen ezért magas elvárásokat támasztunk partnercégeink felé. A feladatok szakszerű ellátása és a megfelelően karbantartott géppark elengedhetetlen a biztonságos mentésnél. Mindezeket első sorban az ügyfelek elégedettségének növelése érdekében várjuk el, hiszen egy kiszolgáltatott helyzetben találják magukat, így amiben tudjuk, segítjük őket. Elsősorban a megfelelő partnercégek kiválasztásával és az online platform tökéletesítésével tesszük ezt meg. Lerobbanás esetén km díj tekintetében hívja mindig először szolgáltatóinkat, így akkor az esetleges félreértések elkerülhetők!

Für Firmen

Position der Abschleppwagen sofort sichtbar
Unfassbar schnelle und einfache Dienstleistung
Niedrige Monatsgebühren
Gratis Beratung

Für Privatkunden

Schnelle Hilfe egal wo, egal wann
24/7 Pannendienst
Keine extra Kosten
Einfache, schnelle Kommunikation mit dem nächstgelegenen Pannendienst