+36709458383
 

Helyszíni Mentés, Bikázás, Félretankolás, Autónyitás Keszthely Környékén

Non-Stop Autómentés Keszthely Szerviz Szolgáltatásaink:

Autómentés, autószállítás, műszaki mentés, szerviz éjjel nappal Keszthelyen, Zala megye területén, országosan, az M7-es Budapest vonalán és külföldön. Nem indul az autó? Helyszíni mentés, bikázás, félretankolás, autónyitás azonnali indulással. Gépszállítás, kamionmentés, hajószállítás sem akadály. Kiszállási idő 20-30 perc és indulhat a szállítás. Hívjon minket ha baj van, nem számít melyik megye területén van, nekünk az összes hívás számít! Nem kell pánikolni segítünk, levesszük az összes gondot a válláról!!

Scroll nach links, oder klick auf die Firma um einen Kontakt aufzunehmen! swipe

Standort Tarif Info Fahrzeugdaten

 

Non-stop autómentés, műszaki mentés, autószállítás, szerviz felsőfokon- Keszthelyen és Zala Megye vonzáskörzetében 

Utazás a Balaton fővárosa körül

 

Nyaranta Keszthely városánál összpontosul a balatoni turizmus miatt létrejött hatalmas forgalom jelentős része. A közelben található Hévíz, Badacsony, Gyenesdiás, Balatongyörök, Szigliet, Balatonmária és Balatonfenyves turisták sokaságát vonzza, de a Keszthelyre látogatók száma is rendkívüli. Ezen kívül a város mellett elhaladó M7-es autópálya személyautók, lakókocsik, buszok és kamionok ezreinek biztosít gyorsabb haladást Budapest vagy éppen Horvátország felé. A nyári forróság és a Balaton körül kialakult torlódások miatt elfáradt sofőröknek különösen nehéz dolga van.

Sajnos számos család, baráti társaság nyaralásába képes belerondítani egy nem várt baleset vagy műszaki hiba okozta leállás. Ilyenkor jön a kétségbeesés érzése, hogy mégis ekkora turistaforgatagban hogyan lehet Keszthely térségében megfelelő autómentő céget találni, aki gyorsan kihúz minket a bajból, lehetőleg korrekt áron. Itt jön a képbe az Autómentő Kereső rendszere. Országos szinten több száz autómentő céggel szerződtünk, elérhetőségeiket saját platformunkon gyűjtöttük össze. Ennek eredményeképp a forgalmasabb térségekben is összehangoltan tudjuk szervezni az autómentési feladatokat. A turista-csomópontok nyáron megjelenő autóáradatával is megbirkózunk partnereinkkel karöltve. Sőt, szolgáltatásaink között nem csak szárazföldi, hanem vízi járművek szállítása is szerepel.

Fő motivációnk, hogy a bajbajutott turistákat minél gyorsabban, profi módon húzzuk ki a bajból, hogy még menthető legyen a kikapcsolódás. GPS alapú rendszerünk segítségével a lerobbanás helyszínéhez legközelebb levő partnercégeink elérhetőségeit kínáljuk fel, így minimalizálva a kiszállási időt. Partnercégeink vállalnak helyszíni javításokat is, például bikázást és gumiszervizelést is, legyen az autópálya, vagy akár éppen a belváros.

Az árakat illetően sem érhet minket meglepetés, mivel külön feltétel a Kereső hálózatába való bekerülésnél, hogy a regisztráló cég adjon meg egy aktuális, kilométerenkénti szállítás díjat. Ezáltal tiszta és átlátható módon lehet a mentés költségét kalkulálni. Partnereink télen-nyáron, a hét minden napján 0-24 órában éberen figyelik telefonjaikat, hogy szükség esetén azonnal tudjanak reagálni és akár 20-30 perc múlva megkezdeni a mentési folyamatot. Szívből ajánljuk bármelyiküket, hiszen megbízhatóságuk mellett korrektségük is kiemelkedő. Nem kell pánikolni: Autómentés szállítás felsőfokon külföldön is! További kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot! Számunkra az összes hívás számít, hogy még tökéletesebbé tegyük szolgáltatásunkat! 

Für Firmen

Position der Abschleppwagen sofort sichtbar
Unfassbar schnelle und einfache Dienstleistung
Niedrige Monatsgebühren
Gratis Beratung

Für Privatkunden

Schnelle Hilfe egal wo, egal wann
24/7 Pannendienst
Keine extra Kosten
Einfache, schnelle Kommunikation mit dem nächstgelegenen Pannendienst